Team Luftsportsjenter

Velkommen til Team Luftsportsjenter

Velkommen til Team Luftsportsjenter. Vi er en del av Air Sports - Praktisk Flyging og konkurrerer i ulike grener innenfor presisjonsflyging. Vi fokuserer på å øke rekrutteringen av kvinnelige luftsportsutøvere, og ønsker i denne sammenheng å være et samlingspunkt for alle jenter som ønsker å fly - uavhengig om du konkurrerer eller ikke. Vi er spredt geografisk over hele Norge, så her kan alle være med.

Team Luftsportsjenter er for alle jenter som allerede flyr eller som har lyst til å fly. Om du har vinger, motor, rotor eller fallskjerm, spiller ingen rolle. Her kan alle være med som aktiv eller støttende medlem.

Bli med og fly!

Sjekk også ut bloggen: www.pilotpiker.no. Her kan du lese inspirerende innlegg fra ulike pilotpiker i Norge.

AIR SPORTS GIRLS
Pilotpikene

Vi fokuserer på konkurranseflyging og ønsker å skape et større og bredere miljø for jenter innen luftsport!

Hedvig Langehaug
Hedvig2
Mariann Brattland
Mariannbrattland
Kristin Nyberg
Img_9898

Kristin Nyberg kommer fra Karlstad i Sverige og jobber som HR-sjef. Hun startet sin flykarriere som seilflyger og flyr i dagen en YAK-52. (PDF) Med stor interesse for formasjonsflyging og akroflyging, har hun blant annet deltatt i flere Svensk Mesterskap, hun er nestleder i Svenska Konstflygförbundet og deltatt som "solo display pilot" i flyshow i Kina. 

Kristin er opptatt av økt rekrutteringen av jenter til luftsporten, og vi er glad for å ha Kristin med oss som ambassadør i Team Air Sports Girls.

Medlemskontingent
Årsmedlemskap Air Sports - Team Luftsportsjenter

1 årlige trekk


Dato Beløp
16. jan 100,00 kr
Luftsportsjenter 2020

Jentesamling på starmoen 24-25 oktober 2020

Bestill boken Praktisk Flyging!
Praktisk%20flyging

Boken "Praktisk Flyging" er en oppslagsbok for å gjøre det enklere når vi skal ut og fly. Her finner du referanser og nyttige tips. 
Les mer her>>

Støtt oss med din grasrotandel!
Grasrot%20plakat%20helside%20pilotpikene

Air Sports er en ideell forening for og av utøvere innen luftsport. Vi fokuserer på konkurranseflyging, rekruttering og flysikkerhet. STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL.

Send SMS «Grasrotandelen 92484324» til 60000

Trykk på bildet for å komme til Norsk Tipping

Facebook Pilotpiker
Timing
Hedvig%20bilde%202
Vi flyr sammen!
Presisjon
Turning%20right%204